Aktuálka

8.5.2011 01:53
Divoký anjel online - 167/270
Pridaná Telenovela Čistá láska (Destilando Amor) - Tu!!!




Komentáre mi píšte do aktuálnych odkazov dakujem :-)


Maite Perroni - Marichuy

18. srpna 2010 v 16:32 | Lenka :)) |  Cuidado con el angel - Nespútaný anjel

Maite Perroni
Celé meno: Maite Perroni Beorlegui
Dátum narodenia: 09.3.1983
Miesto narodenia: Mexico City, Mexiko

Maite Perroni sa narodila 9. marca 1983 v Mexico City. Ako dieťa bola veľmi nepokojná, v jedenástich rokoch, ukradla auto, zatiaľ čo jej rodičia boli preč.

Ako dieťa, sa objavila v niekoľkých televíznych reklamách a videoklipoch.
Nadovšetko zbožnuje tanec, čomu nasvedčuje že chodila na rôzne tanečné školy, neskôr bola súčasťou choreografie Guruparan káblového kanálu Disney Channel.

Po strednej škole,  sa pripojila k CEA, kde absolvovala skolu v roku 2003. V rámci tejto školy, hrala v niekolkých  hrách.

Jej prvú hereckú úlohu jej  dal Pedro Damian, ktorý ju angažoval do mydlovej telenovely Rebelde kde stvárnila Lupitu Fernandez. Táto telenovela jej priniesla obrovský úspech nie len v hereckej kariére ale postupom času aj v hudobnej. V telenovele Rebelde vznikla i skupina RBD ktorá sa višvihla na top rebríčky v hudobnom  svete Skupinu tvorili  Anahi, Dulce Maria, Alfonso Herrera, Christian Chávez a Christopher Uckermann...

Počas doby keď bola súčasťou hudobnej skupiny RBD, stala sa tvárou  rôznych módnych a kozmetických firiem, ako sú Surat a NYX Cosmetics.

V roku 2008 dostala Maite Hlavnú ulohu v telenovele Cuidado con el Ángel, táto telenovela zožala veľký uspech po celom svete !!! (Maite do tejte telenovely naspievala vlastné piesne)
mužskú hlavnú postavu si zahral Wiliam Levy...

Vdaka Úlohe Marychuy v telenovele Cuidado con el Ángel Maite vyhrala TVyNovelas 2009 Nomináciu najlepšia Mladá herečka roka !!!

Po definitívnom rozpade skupiny RBD v roku 2009 sa Maite Vrátila opäť pred televízne kamery. a zožala hviezdy úspech s telenovelou Mi Pecado kde si  zahrala  po boku Eugenia Sillera.

V súčasnej dobe telenovela Mi Pecado začína svoju globálnu espozíciu pretože bola predaná do mnohých  krajín...

Na začiatku roka 2010 sa Maite stala tvárou značky odevov a obuvy Cklass, nafotila pre nich niekolko katalógov.

Filmografia

Rebelde - Guadalupe (Lupita) Fernández.......Mexico 2004
RBD: La Familia - Maite........Mexico 2007
Cuidado con el Ángel - Maria de Jesús (Marichuy)..........Mexico 2008
Mi Pecado - Lucrecia Córdoba Pedraza........... Mexico 2009

Diskografia

so skupinou RBD

Rebelde.......2004
Nuestro  Amor........2005
Celestial..........2006
Rebels............2006
Empezar Desde Cero............2007
Para olvidarte de mí................2009


Sólo Skladby

Esta Soledad - Cuidado con el Ángel
Solo Contigo -  Cuidado con el Ángel
Separada de Tí - Cuidado con el Ángel
Mi Pecado - Mi Pecado
Será Mi Pecado ser Mujer - Mi Pecado

maite 1
maite 2
maite 3
maite 4
maite 5
maite 6
maite 7
maite 8
maite 9
maite 10
maite 11
maite 12
maite 13
maite 14
maite 15
maite 16
maite 17
maite 18
maite 19
maite 20
maite 21
 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 nika nika | E-mail | 10. ledna 2012 v 15:59 | Reagovat

Ahoj volam sa Nika ked som vydela film rebeli a nespútaný anjel chcela by som bit aj ja herečka ale rodičia mi povedali že to neni dobra škola a preto by som ta chcela poprosit aby si mi mohla poradit neviem po španielsky mohla napisat na email irina1218@azet.sk ahoj mam ta rada.

2 prom dresses prom dresses | E-mail | Web | 14. ledna 2013 v 12:21 | Reagovat

Why do so few men end up in Heaven? They never stop to ask directions.
http://www.askdresses.org

3 luda luda | E-mail | 1. dubna 2014 v 13:52 | Reagovat

ja bi som chcela vediet ci je kurva

4 eliška eliška | 17. dubna 2014 v 17:11 | Reagovat

si krasna a mas krasni seriali mam te moc rada :-D  :-D  :-D  :-D  :-|  :-P  8-)  8-)  8-)  8-)

5 ruzenka kovacova ruzenka kovacova | 17. dubna 2014 v 17:14 | Reagovat

ti si moc moc krasna  a hezka sem tvoje nejvetsi fanda a mas krasniho manzela 8-)  8-)  8-)  8-)  8-)  8-)  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-P  :-P  :-P  :-P  :-P  :-P  :-P  :-P  :-)  :-)  :-)  :-)

6 Noémi Noémi | E-mail | 25. dubna 2014 v 16:07 | Reagovat

ahojte baby nie zeby som sa chcela chvalit ale ja mam jedneho znameho ktory zije v komárne ale on je s Cuby a pozna Juana Migela... takze je viac ako pravdepodobne ze sa snim niekedy stretnem. :)

7 mariana10@centrum.sk mariana10@centrum.sk | 29. května 2014 v 12:25 | Reagovat

:-)  :-)  :-)  :-)  :-)  :-P  :-P  :-P
peknbne

8 mariana10@centrum.sk mariana10@centrum.sk | E-mail | Web | 29. května 2014 v 12:26 | Reagovat

Milujem maričuj :-P  :-P  :-P  :-)  :-)

9 majka majka | 2. ledna 2016 v 22:57 | Reagovat

Mam ta naozaj moc rada chcela by som uz vidiet tvoju dalsiu telenovelu moja oblubena bola triunfo del amor alebo la gata :-)

10 tobi tobi | E-mail | 8. května 2017 v 11:03 | Reagovat

láska 8-)  8-)  8-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama